MAATWERK

DEILS DESIGN 


MAATWERK

Hoewel we graag met echt hout werken, schrikken we niet terug voor plaatmateriaal. Er zijn tegenwoordig zoveel prachtige gefineerde of gelamineerde dessins, waarmee je een mooi strak interieur tot stand kan brengen. Graag denken we mee met klanten die wensen hebben op het gebied van inbouw en maatwerk. Deze kasten zijn gemaakt voor het culturele centrum De Voorse Venne in Drunen.  Het is een kastenwand gemaakt van berkenmultiplex beplakt met antraciet kleurig hpl. De kastenwand is in totaal 9 meter lang.

Moderne kamer en suite met glas in lood

Zeer strak tv-audio meubel

Prachtige strakke bank in de eetkamer. 

Dit is een oude keuken in een nieuw jasje.

De klant had genoeg van het uiterlijk van zijn oude keuken, maar de basis was nog in goede staat. 

We hebben alle fronten, het werkblad, de achterwand en de plinten vervangen. De vaatwassser hebben we beplakt met hetzelfde HPL dat op de fronten zit. Ook bij de zijkant van de grote kast hebben we dat gedaan. Daardoor is het een echte eenheid geworden. De fronten zijn essen-look. Het werkblad en de achterwand zijn beton-look. Ook hebben we er een nieuwe spoelbak en gasfornuis in gezet.


In de fotogalerij staan de foto's van hoe de keuken er eerst uit zag helemaal als laatste.

Deze kast is ontworpen door de klant zelf. Het is een mooi ontwerp met veel opbergruimte. De kast heeft een aantal deurtjes, laden en grote uitschuifkasten. Daardoor is de ruimte onder het schuine dak optimaal benut. Hij is gemaakt van een vuren frame met berken laden en fronten. 

Op maat gemaakte deur onder een puntdak.

Een vreemde maat deur, hij is op het hoogste punt 220cm en maar 65cm breed.

kastenwand slaapkamer

Inbouwkast gemaakt in de slaapkamer, gemaakt voor veel opbergruimte. De kast heeft schuifdeuren beneden, boven gaan de deurtjes open door er op de duwen. 

jongenskamer grijs

De wens van de klant was een jongenskamer in grijs hout met een stoer karakter. Er is eenheid tot stand gebracht door alle meubelstukken van het zelfde materiaal te maken. In de kamer bevind zich een inbouwkast, hoekbureau, bedombouw en een TV-meubel.


inbouwkast onder trap

In deze woonkamer zijn we helemaal vrij gelaten. De enige wens was dat het bij de rest van het interieur past. De kast is gemaakt van mdf met massief iepenhouten accenten. De iepenhouten accenten passen bij de tafel en salontafel die allebei ook door ons zijn gemaakt. De kast is ingebouwd onder de trap. Achter de vakkenkast zit nog een hoop opbergruimte. Zwevend werkblad tussen twee muren